Tuesday, 19 June 2012

The Bouquets

Het waren helse dagen de laatste dagen. Er werden lijstjes gemaakt en afgeschrapt wat er al gedaan was. Ik kreeg versterking van mijn (brandnew) lief die al jaren geleden van het sint-lucas is afgestudeerd. Hij is een genie in photoshop en illustrator. Heel handig want toen ik aan het tekenen was, was hij al aan het volgende project bezig. En alleen op die manier heb ik mijn deadline kunnen halen. Met heel veel slapeloze nachten en versterking. 

The last couple off days were hell. It were days of making lists and scratching off what already was done. I had backup from my (brandnew) boyfriend. He graduated from the same school as me a couple of years ago. He is a genius in photoshop and illustrator and that was very handy, when i was drawing he was working on the next thing on the computer. and that was the only way i could reach my deadline in time.En daar hoor natuurlijk een hoop rommel bij. 
And that means also a lot of junk in my room

 


En hier zijn wat resultaten van al dat hard werk.
 And here are some of the results from all off that hard work.
 

Een paar schetsen van de Bouquets in actie. Deze schetsen zijn voor het packaging design verder in het blogbericht.
Some sketches from the Bouquets in action. They are for on the packaging desing later in this blogpost.

En een kort filmpje dat snel het verhaal vertelt van de Bouqets. Het idee is trouwens dat uit de vier delen van het Verenigd Koninkrijk de nationale bloemen worden geplukt. 
And a movie about the story off the Bouquets. The idea is that there are 4 flowers from each part of the UK. 


ik maakte ook een patroon voor in mijn packaging desing. Iets dat ik heel graag doe. Ik hou wel van de vormpjes en de kleuren maar ben nog niet tevreden met het patroon. Daar zou ik nog wat verder op moeten werken als ik het vaker en ook op andere plaatsen wil gebruiken.
i also made a pattern for in my packaging desing. Something i really like to do. I love the drawings and the colours but the composition isn't that yet, I still want to work on it to use it more and on other places to.


En dan de placemat van mijn hamburgermenu. Het idee wat ik hier heb gebruikt is een picknick hamburgermenu. Dus twee toaal verschillende dingen met elkaar gecombineerd, vandaar al dat gras. 

And than  the placemat from my Fastfood menu. The idea i used here was a picknick , Two total diffrent things put toghetter. That is why you can see all off that grass.


op de achterkant van de placemat is er een papertoy voor de kinderen. Je bent welkom dit uit te printen en het zelf eens in elkaar te steken. 

On the back off the placemat there is a papertoy to make for the children. You are welcome to print it and make it yourself
En al de rest
And all of the rest


   


En vandaag had ik dan mijn jury. Ik denk dat het wel goed is gegaan. Het was een gezellige babbel en er zijn dingen gezegd die ik wel zag aankomen maar ook dingen waarvan ik dacht dat ze er met de haren waren bijgegrepen. Het zal wel goed genoeg zijn geweest om te slagen.

And today i had my jury. I think it went well, is was a cusy talk and there are things said i knew they would say and other things i thought it was about details. But i think it would be good enough to pass and go to the next and final year. 


Iemand maakte dit papiertje en plakte het op de deur van het klaslokaal om ons goede moed in te spreken. Zo tof.
Somebody made this paper and pasted it on the door of the classroom to make us smile and give us hopen. So sweet!Hier zijn wat werken van mijn klasgenoten
Here are some works from my classmates


No comments:

Post a Comment