Saturday, 21 December 2013

Studio Sesam: work in progress

Het is nu al het tweede weekend wat stiller op deze blog. Zo moet mijn webcomic even plaats maken voor de lopende opdrachten. Want de zaken gaan goed. Zo even op een rijtje. Het kinderboek van mezelf waar ik nog aan bezig ben, een vraag om les te gaan geven op een school over striptekenen in januari, een vraag om mensen te portretteren op een  bedrijfsevenement, in de running voor een kunstzinnig dansproject waar ze een illustrator voor nodig hebben, een affiche voor een comedynight en uiteraard ook studio sesam. Nog nooit hb ik zoveel opdrachten op hetzelfde moment gehad. En ik geniet er enorm van. Dus je kan wel geloven dat op zo een momenten de webcomic even aan de kant ligt. 

Maar! Niet getreurd, het is ook niet dat jullie helemaal niets van mij krijgen. Samen met Alice van de Geest mag ik dus voor Studio Sesam een kinderboek schrijven. De twee hoofdpersonages wordt aan gewerkt zowel door haar als mij. Ze bedacht de twee namen en leeftijd en vroeg dan weer aan mij hoe ik dacht dat ze eruit zouden zien. En met die vraag ging ik dus aan de slag en zette deze twee schattige kindjes op papier. 


Ik ben zo blij met de samenwerking met Alice. Ik vond het verhaal dat ik van haar te lezen kreeg zo leuk. Dus ik ben enorm benieuwd wat we samen op papier gaan toveren. Maar je kan zoveel als kan hier op de blog volgen. 1 comment:

  1. Dank je wel, Secret Santa!! Net thuisgekomen van het werk en een fijn pakje mogen openmaken... nu ja, pakjes! Even laten bezinken (was een vermoeiende dag op het werk) en dan blog ik morgen wàt ik er zo geweldig aan vind. Genieten!

    ReplyDelete