Thursday, 10 July 2014

Studio Sesam continues

Er is ondertussen een opdracht voorbij waar ik nog niets van kan laten zien omdat het nog in verwerking is bij de opdrachtgever. Maar als het zo ver is zal het hier wel eens verschijnen.
Daarnaast ben ik nu volop bezig met het Sesamproject. En ik heb er de smaak voor te pakken. ik heb een duidelijk beeld van wat en hoe ik het op papier wil zetten en dat gevoel is zalig en zorgt dat het ook gedaan wordt.

Hier al een anderhalve spread voor in het boekje.Ik laat me enorm leidde door mijn grootste inspiratie de illustrator van de lage landen Fiep Westendorp. Ik hou van haar details en tegelijk grote rust in compositie. Dus haar boeken liggen langs me als ik teken en probeer er zo mijn eigen ding van te maken. En het lukt me steeds meer en meer.
Ik word enorm blij van dit project. Nu alleen hopen dat de deadline me niet teveel opjaagt om iets af te krijgen maar dat ik wel gewoon af krijg wat ik wil ondanks de deadline.

De schetsen gaan dus goed. Maar hierna gaat er nog een hele kleurstudie moeten gebeuren want dat is altijd mijn zwakke plek geweest en zal alles weer overhoop kunnen halen.

No comments:

Post a Comment