Tuesday, 11 June 2013

Het grote eindwerk

Het lijkt allemaal plots wat langzamer vooruit te gaan. Geen idee hoe het komt. Misschien omdat die andere kleine dingen ertussen wringen. Hier nog wat nadenkwerk, daar nog wat... enz... 

Op het moment moet ik nog 4 tekeningen schilderen. Nog heel wat dus. Daarnaast inderdaad die kleinere maar toch belangrijke dingen zoals huisstijl, typo plaatsen, infographic maken, bewerken van beelden, enz.. 
Beetje frustrerend want ik wil gewoon dat boekje afhebben.  


deze tekening heb ik dus opnieuw gemaakt en ben er een stuk meer tevreden van. Qua kleurwerking moet ik wel nog gaan zoeken want nu lijkt er een waas rood over te liggen.

De rechtse tekeningn moet ik nog veel aan veranderen. Dat is allemaal eens besproken met de docent. Links zit dan weer perfect zoals het moet. Uiteraard komt er nog een hoop tekst bij.  Hier heb ik ook al gezocht naar een gepast lettertype. speciaal eentje voor kinderen. Namelijk Sassoon infant.

En dit zijn de schutbladen voor het boekje. mijn patroontje in het groen gezet.

dan ben ik ook nog bezig aan mijn gevoelsmeter/kalender. Ook weer zo een klein dingetje. maar toch belangrijk genoeg. Om er een mooi geheel van te maken.

Wat wel bijna af is zijn de covers. Ik heb eentje gemaakt voor een zogezegd volgend boekje.
 

Dit wordt de cover voor het boekje van nu. Alleen moet ik nog wat zoeken op titel weergave. Ander lettertype, beetje zoekenn enz.. Kleine dingen dus

En het rugzakje en de teddybeer is natuurlijk ook klaar en ligt geduldig te wachten tot het jury is. Mijn neefje stond zelfs even model met het rugzakje. Hij had er niet zo heel veel zin in dus heb ik de foto maar snel snel getrokken. 


En de jury is ook bekend. Het zijn Sam De Buysscher en Tim Van Den Broeck samen met onze docenten. Ik mag als tweede van ons 6 studenten voorleggen aan de jury. Dus 20 juni van 9.30 tot 10.00h mogen jullie allemaal duimen voor mij. 

1 comment:

  1. Succes, ik duim alvast. (én als die jury erop zit doen we nog maar eens een terrasje :-))

    ReplyDelete